Mariska heeft een plan, is genomineerde Gerrit hier bereid aan me te werken?

Mariska heeft een plan, is genomineerde Gerrit hier bereid aan me te werken?

Mariska heeft een gesprek met Maikel gevoerd over de nominaties. Morgen moet zij namelijk één van de drie bewoners naar huis sturen. Ze neemt vandaag de tijd om een gesprek te voeren met deze bewoners, zodat ze een weloverwogen beslissing kan maken. De nieuwste bewoner vraagt Gerrit wat hij er zelf van vindt dat hij genomineerd is. Gerrit legt uit dat hij lekker zichzelf blijft maar dat hij het toch wel heftig vond om twintig stemmen te krijgen. Gerrit denkt dat hij deze vooral heeft gekregen omdat er veel is gebeurd omtrent hem, Shelley en Franny. Mariska oppert vervolgens dat Gerrit veel projecten heeft uitgevoerd, maar eigenlijk niks heeft afgerond. Ze vraagt zich daarom af wat Gerrit zijn doel is als hij in Utopia mag blijven. Gerrit laat weten dat hij graag aan de slag wil met vlogs maken, maar dat dit niet direct voor geld gaat zorgen. Stel hè, ik ga iets doen wat de groep niet wil en ik houd jou hier gaat Mariska verder. Ik heb een heel plan en dat gaat aardig wat dingen in beweging brengen hier. Zou je hier 100% in mee gaan, zonder dat je weet wat het is? Nou, dat kan ik natuurlijk nooit toezeggen reageert Gerrit.  Zou je eraan meewerken om de bv gezond te maken, zodat er straks genoeg geld is om je dromen waar te maken? vervolgt Mariska. Want dan kan, met wat ik zo ga doen. Maar ik heb mensen nodig die volgas mee willen gaan. Gerrit lijkt even te twijfelen en hij durft niet volmondig ja te zeggen. Hij laat zijn antwoord een beetje in het midden, maar hij laat weten dat hij overal voor openstaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *