Mariska moet morgen een lastige beslissing maken, wie stuurt ze naar huis?

Mariska moet morgen een lastige beslissing maken, wie stuurt ze naar huis?

Morgen moet Mariska een lastige beslissing maken. Wie stuurt zij naar huis? Genomineerde, Adriaan, Gerrit of Maikel? Het is het gesprek van de dag in Utopia 2. Er wordt gespeculeerd over het vertrek van één van de drie bewoners en Mariska lijkt haar beslissing nog niet te hebben gemaakt. Ik moet goed gaan nadenken wat ik wil vertelt ze aan Brandon en Mylène. Mariska besluit om Maikel even apart te nemen en naar zijn doelen te vragen. Ze is van mening dat bijvoorbeeld Adriaan zijn doelen al bereikt heeft maar dat er voor Maikel nog grote kansen liggen. Op zakelijk gebied kun je ook veel leren hier legt Mariska verder uit. Daar is Maikel het mee eens maar haar woorden lijken hem niet te motiveren. Zal Mariska straks ook nog het gesprek aangaan met Gerrit en Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *