Mariska bespreekt haar doelen met Jessie

Mariska bespreekt haar doelen met Jessie

Mariska is sinds vandaag officieel een vaste bewoner en daarom besluit ze zich keihard in te zetten om de bv in de groene cijfers te krijgen. Ze neemt samen met Jessie plaats bij de vijver om haar plannen met hem te delen. Ik heb vijftien reiswekkers meegenomen in mijn kist begint Mariska. En vertelt verder dat ze deze nog even in haar kist houdt tot woensdag. Ze wil samen met Jessie iedereen aan het werk krijgen. Woensdag gaat ze de wekkers uitdelen en wil ze proberen er een normale werkweek van te maken. Ik heb me even koest gehouden legt ze verder uit. En verwacht veel weerstand maar wil alsnog de bewoners helpen hun doelen te behalen. Jessie is benieuwd hoe ze gaan reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *