De bewoners uit Utopia 2 stemmen, wordt het Mariska of Mitchell?

De bewoners uit Utopia 2 stemmen, wordt het Mariska of Mitchell?

Tijd om bij elkaar te komen, een spannend moment voor potentiële bewoners Mariska en Mitchell. Eén van hen mag in Utopia 2 blijven als vaste bewoner en de andere zal de mini samenleving moeten verlaten. Nadat de bewoners bij elkaar zijn gekomen, de envelop is gehaald en de potentiële bewoners in de silo moeten afwachten, gaat deze spannende stemronde van start.

Merel opent de stemronde. Er zijn 4 dagen voorbij en we gaan nu de keuze maken. En opent vervolgens de envelop en laat weten dat de twee stemmen van het publiek naar Mariska gaan. Hiermee neemt Mariska dus al een voorsprong. Vervolgens beginnen de bewoners één voor één met het toelichten van hun stem. Maikel laat weten dat hij voor Mariska kiest. Gerrit neemt het woord over en zegt dat Utopia Mariska nodig heeft. En het commercieel inzicht om ons een stapje verder te helpen. Andrea zegt dat ze op Mariska stemt omdat ze hen verder kan helpen. Franny laat weten dat ze erg getwijfeld heeft maar ze toch voor Mariska kiest. Zodat we verder kunnen groeien voegt ze er nog aan toe. Shelley kiest ook voor Mariska. Ze geloofd dat zij de groep uit de rode cijfers gaat halen. Alexandra laat weten dat ze ook getwijfeld heeft. Maar na een nachtje nadenken kies ik toch voor Mariska eindigt ze. Kaylee vindt Mitchell een lieve jongen maar hij geeft aan dat hij niet zo goed weet hoe hij zijn 15 maanden gaat vullen. Ze kiest dus voor Mariska. Dylan gaat ook voor Mariska, volgens hem is ze goed voor de bv. Adriaan denkt dat ze een pittige tante hebben aan Mariska en stemt voor haar. Mylène vertelt dat ze tot vandaag getwijfeld heeft. Mitchell heeft een frisse energie, maar ik kies toch voor Mariska. Ik had meteen een klik met Mitchell. Ik vind het goed dat hij zich inzet voor de verslavingszorg. Daarom ga ik voor hem zegt Jens vervolgens. Ik kies voor Mariska begint Hiske. Een goede aanvulling voor hier, maar als Mitchell hier was gebleven had ik het ook te gek gevonden benadrukt ze. Jessie gaat voor Mariska. als zij haar woorden waar gaat maken, dan hebben we een goede aan haar. Ga ik voor commercieel of sociaal zegt Brandon. Ik kies toch voor commercieel en dus voor Mariska. Merel hoopt dat Mariska hen niet teleur gaat stellen. En gaat dus voor haar. Merel vertelt na haar stem dat Mariska met 16-1 heeft gewonnen. Ze besluit de potentiële bewoners erbij te halen om de uitslag met hen te delen. Het is altijd een rot momentje, maar er blijft er maar één. En vertelt dat de groep met een overduidelijke meerderheid gekozen heeft voor Mariska. Mitchell bedankt vervolgens de groep voor hun tijd en voor het luisteren en begint dan met het pakken van zijn kist. Ik help je wel even inpakken roept Mariska. Samen lopen ze naar de Mongoolse tent en binnen een paar minuten is zijn kist gepakt. Zodra ze voor de poort staan bedankt Mitchell nogmaals de gehele groep en vertrekt hij uit het de mini samenleving. Zijn jullie het met de uitkomst eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *