Alexandra vindt dat Andrea zichzelf meer moet bewijzen in Utopia 2

Alexandra vindt dat Andrea zichzelf meer moet bewijzen in Utopia 2

Alexandra vertelt tegen potentiële bewoner Mariska dat ze in het begin erg veel moeite had met mede bewoner Andrea. Volgens haar heeft ze een erg grote en aanwezige persoonlijkheid waar ze erg veel moeite mee had. Nu vind ik haar echt geweldig geeft ze verder aan. Wel vindt ze het erg zonde dat ze vrij weinig doet in Utopia 2. Waarom nu wel, nu er iemand binnenkomt? vraagt ze zich af. En vindt het dan ook jammer dat Andrea haar creativiteit niet gebruikt. Doe er wat mee! Ik vind het zo zonde. Je kan wel mensen helpen met koken, maar doe ook wat voor jezelf gaat Alexandra verder. Ze hoopt dat Andrea zich de komende tijd gaat bewijzen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *