Alexandra praat met Mitchell over zijn mogelijke toekomst in Utopia 2

Alexandra praat met Mitchell over zijn mogelijke toekomst in Utopia 2

Potentiële bewoner Mitchell zit samen met Alexandra aan tafel. Het is een spannende dag voor hem. Vandaag beslissen de vaste bewoners namelijk of hij zijn visum mag inruilen voor een echt Utopiaans paspoort en mag blijven. Alexandra is benieuwd hoe het met hem gaat. Mitchell is gespannen vertelt hij aan haar. Als jij die stemmen krijgt om te blijven, ga je dan ook écht knallen? vraagt Alexandra aan hem. Zeker reageert Mitchell vol enthousiasme. Hij beseft maar al te goed dat hij het 15 maanden moet volhouden als hij blijft. Mocht het niet zo zijn, tuurlijk ben ik dan teleurgesteld, maar dat betekent niet dat ik dingen ga opgeven gaat hij verder. Nog een paar uur en dan weten we de uitslag. Wie moet er volgens jullie in Utopia 2 blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *