Zijn Maikel en Hiske intiem geweest?!

Zijn Maikel en Hiske intiem geweest?!

Hiske en Maikel hebben een grap bedacht. Samen lopen ze hand in hand naar de Mongoolse tent. Er word zelfs gehuppeld! Als de twee bij de Mongoolse tent komen, trekt Maikel direct zijn broek en t-shirt uit. In zijn boxer staat hij voor de tent. Gerrit die net uit de tent komt, snapt er niets van. Wat is dit vraagt hij verbaasd. Wat gaat er gebeuren? Hiske is helemaal in haar rol en ze probeert Maikel de Mongoolse tent in te sleuren. Ondertussen doet ze haar haren wild. We gaan even gek doen zegt Maikel. Gerrit snapt dat een grap is en hij moet lachen. Maikel en Hiske lopen vervolgens hand in hand terug naar de andere bewoners, die nietsvermoedend bij de lounge set zitten. Ik vind hem ook echt heel leuk zegt Hiske. De twee doen net of ze net intiem zijn geweest. Het is snel gegaan, maar het was fantastisch zegt Maikel enthousiast. Oeh, fijn reageert Hiske. Iedereen begint te lachen. De grap lijkt geslaagd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *