Potentiële bewoner Mariska heeft ingrijpende plannen bedacht voor Utopia 2, mocht ze blijven

Potentiële bewoner Mariska heeft ingrijpende plannen bedacht voor Utopia 2, mocht ze blijven

Als Mariska de nieuwe bewoners wordt, lijkt ze al wat ingrijpende plannen te hebben bedacht. Zo wil ze dat alle bewoners elke dag om acht uur ’s ochtends opstaan om te gaan werken. Hiske moet lachen als Mariska het plan vertelt. Mijn doel is om mensen verder te helpen op commercieel gebied om hun doelen te bereiken gaat Mariska verder. Ik ben iemand die de hele dag achter je aan blijft lopen. Dan gaan mensen het wel doen. Jij kan dat ook voegt ze eraan toe. Volgens Mariska is Hiske namelijk psychologisch heel belangrijk. Denk jij dat je veel confrontaties gaat krijgen? vraagt Hiske. Mariska denkt van wel. Maar dat maakt me niet uit benadrukt ze. Je bent hier toch om je droom te verwezenlijken? Zo moeten ze het gaan zien. Ik ga graag die confrontatie aan gaat ze verder. Mariska heeft daarbij wel een aantal mensen nodig die achter haar staan. Volgens haar zouden dat Gerrit, Hiske, Jessie, Merel, Alexandra en Adriaan kunnen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe de groep hierop gaat reageren zegt Hiske. Ze is vooral benieuwd hoe de groep het gezag op gaat pakken. Volgens Mariska komt er echter geen echte hiërarchie. Er zit wel een vorm van hiërarchie in merkt Hiske op. Ja, maar wel op een commerciële manier om mensen beter te maken legt Mariska uit. Zal Mariska haar plannen uit kunnen voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:16

    Dan weet ik nu al dat Maikel er uit gaat morgen, als ze voor Gerrit kiest als een van de mensen die ze achter zich wil hebben. Zo jammer ik had liever Gerrit er uit zien vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *