De bewoners uit Utopia 2 zijn er nog niet uit, wordt het Mariska of Mitchell?

De bewoners uit Utopia 2 zijn er nog niet uit, wordt het Mariska of Mitchell?

Straks beslissen de bewoners met elkaar welke potentiële bewoner er in Utopia 2 mag blijven. Wordt het Mitchell of Mariska? Veel bewoners lijken afgelopen avond nog te twijfelen op wie ze moeten stemmen. Ik denk dat het voor Utopia beter is als zij blijft zegt Kaylee over Mariska. Daar is Franny het echter niet mee eens. Hoezo? reageert ze. Hij heeft tenminste doelen voegt ze eraan toe. Jessie vraagt op zijn beurt aan Franny op wie ze gaat stemmen. Ik weet het nog niet eerlijk gezegd geeft ze toe. De bewoners discussiëren verder over wie er moet blijven. Wie dat wordt komen we uiteraard snel op terug… Zal het spannend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *