Shelley is druk bezig met haar acteercarrière en improviseert erop los

Shelley is druk bezig met haar acteercarrière en improviseert erop los

Shelley is druk bezig met haar acteercarrière en daarom heeft Hiske iets bedacht. Shelley wordt door Hiske in de Mongoolse tent neergezet en straks moet ze als acteerles gaan improviseren. Alexandra is vandaag de tegenspeelster en Hiske legt uit wat ze moet doen. Shelley weet van niets zegt Hiske. Zij moet improviseren voegt ze eraan toe. Alexandra krijgt een aantal zinnen tekst van Hiske. Ze moet net doen alsof Shelley vastzit en ze moet met een boze reactie de tent binnenstappen. Zij moet daar op reageren zegt Hiske. Daarna moet jij reageren op haar. We gaan kijken of zij haar emoties goed speelt. Alexandra snapt wat de bedoeling is en boos stapt ze de Mongoolse tent binnen. Wat is er gebeurd? begint Alexandra. Waarom zit je vast en kom je voorlopig niet thuis? Shelley moet haar best doen om haar lach te onderdrukken, want Alexandra gaat er helemaal voor. Ik heb iets erg gedaan zegt Shelley vervolgens. Ik heb een bank beroofd vervolgt ze. Wat later komen ook Brandon en Andrea langs om met Shelley te improviseren. Als Shelley in totaal vijf emoties heeft geacteerd, is het tijd voor de evaluatie. Alle scènes zijn door Hiske gefilmd en Shelley moet voor zichzelf verbeterpunten opschrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *