Potentiële bewoner Mariska praat met Shelley over extensions, doet ze wat met deze kans?

Potentiële bewoner Mariska praat met Shelley over extensions, doet ze wat met deze kans?

Mariska heeft bij Shelley geopperd om haar kapsalon uit te breiden met een nieuwe dienst, namelijk het zetten van extensions. Volgens Mariska ligt hier een flinke kans om meer geld voor de bv te gaan verdienen. Heb jij nog over de extensions nagedacht? vraagt Mariska aan Shelley. Ze antwoordt van wel. Ik vind het een heel goed idee om dat hier te leren gaat Shelley verder. Toch lijkt ze nog te twijfelen. Dat weet ik niet of ik er honderd procent achter sta zegt Shelley. Volgens haar is er op dit moment geen geschikte ruimte voor haar kapsalon. Mariska reageert dat ze hier wel wat aan kunnen doen. Shelley laat weten dat ze zich er honderd procent voor in wil zetten als er een geschikte ruimte voor haar is. Zal Shelley binnenkort aan de slag gaan met het zetten van extensions?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *