Potentiële bewoner Mariska wil de bv gezond maken en heeft een plan

Potentiële bewoner Mariska wil de bv gezond maken en heeft een plan

Potentiële bewoner Mariska heeft Jessie en Merel even apart genomen, want er is haar iets opgevallen. Dat mensen hier vrij weinig doen zegt ze. Ik heb heel veel commerciële ideeën om dingen te gaan doen, want er moet zo snel mogelijk wel geld binnenkomen voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat ze de bv weer gezond wil maken en de bewoners wil helpen om hun doelen te bereiken. Ik wil een spel op de markt brengen gaat Mariska verder. Ze wil dit spel samen met de andere bewoners gaan maken. Mensen die dan niet zo heel veel doen, kan je dan ook aan het werk zetten legt ze verder uit. Jessie en Merel vinden het een leuk idee, maar ze twijfelen of de bewoners wel echt mee gaan helpen aan het spel. Jessie en Merel lijken namelijk meer te zien in een beloningssysteem om de bewoners aan het werk te krijgen. Geld is de motivatie benadrukt Jessie. De drie praten verder en uiteindelijk lijkt Mariska het met Merel en Jessie eens te zijn. Ze stelt voor om een takenlijst te maken, maar daar ziet Jessie niets in. Hij denkt dat de bewoners zich hier niet aan zullen houden. En adviseert Mariska uiteindelijk om met de bewoners te gaan praten over werken, projecten en doelen. Dit kan ze dan vervolgens aan Jessie en Merel terugkoppelen. Dan ben ik ook wel bereid om een plan te gaan maken gaat Jessie verder. Dat lijkt Mariska een goed idee te vinden.

Jens heeft ondertussen een aantal dingen opgepikt over de plannen van Mariska en hij besluit Merel naar het gesprek te vragen. Zij is helemaal gek zegt Merel met een glimlach. Kom je nou nog met nieuwe nuttige ideeën… Ik zeg tegen Jessie, ik hoor alleen maar herhaling. Daarnaast heeft Merel naar eigen zeggen alleen maar ikke, ikke, ikke gehoord. Ik doe het zo, ik werk zes dagen in de week, mij is het altijd gelukt om mensen aan het werk te krijgen vertelt Merel verder over de woorden van Mariska. Oké, show me the money. Merel lijkt in ieder geval te vinden dat Mariska vooral de bestaande ideeën herhaalt, zoals het beloningssysteem. It’s going to be fun sluit Merel het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *