Jens en Franny troosten Mylène na haar aanvaring met Merel

Jens en Franny troosten Mylène na haar aanvaring met Merel

Merel heeft een modellencursus gehad en Mylène had het fijn gevonden als Merel haar hierbij had gehaald. Merel reageerde echter dat zij druk bezig is met een eventuele modellencarrière, terwijl ze vindt dat Mylène er niets aan doet. Mylène is hierdoor erg van slag en huilend heeft ze haar huisje opgezocht. Ik vind dat we hier wat aan moeten doen, zegt Franny terwijl Jens Mylène troost. Je kan nooit mensen naar beneden halen om er zelf beter van te worden. Franny vraagt of Mylène een idee heeft hoe ze zich prettiger zou voelen in de mini samenleving. Mylène reageert dat ze geen idee heeft. Ze zijn hier voor zichzelf,  legt ze uit en Mylène doelt hiermee onder andere op Merel en Jessie. Franny vindt dat hier verandering in moet komen. Als mensen eronder lijden, dan doe ik er alles voor, zegt ze. Dit is niet leefbaar. Dat is niet normaal. Zal Franny een vuist maken tegen Merel en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *