Merel vindt dat Mylène te weinig doet aan haar modellencarrière

Merel vindt dat Mylène te weinig doet aan haar modellencarrière

Gisteren heeft Merel een les gekregen van Fabiënne.Nadat ze weg is spreekt Mylène Merel aan en vraagt ze waarom Merel haar niet betrokken heeft bij deze les. Ik heb in het verleden ook een model bootcamp georganiseerd, niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou. Merel vindt dat Mylène alleen maar roept dat ze model wil worden, maar daar niks aan doet. Hierop geeft Mylène aan dat ze sinds haar bezoek er juist wél mee bezig is. Maar hoe ben je daar nu mee bezig dan? Want ik zie het niet, zegt Merel. Dan staat Mylène op. Met de tranen in haar ogen loopt ze richting haar huisje om daar wat spullen te pakken, zodat ze een douche kan pakken. Zodra ze onder de douche staat komt Dylan onder de andere douche vandaan en op dat moment komt ook Alexandra aangelopen. Ze horen Mylène huilen onder de douche. Alexandra geeft aan dat ze geen partij wil kiezen, maar wel vindt dat Merel een punt heeft. Ja, help me dan godverdomme in plaats van alleen maar commentaar te geven, roept Mylène boos. Alexandra vertelt dat ze juist trots is op Mylène. Je trekt nu juist leuke jurkjes aan, je doet je make-up mooi, je loopt op hakken. Je bent hartstikke mooi! Ook Dylan geeft aan dat Mylène zich hier niet zoveel van aan moet trekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *