Jessie deelt zijn zorgen, bijscholing voor Kaylee en Dylan nodig?

Jessie deelt zijn zorgen, bijscholing voor Kaylee en Dylan nodig?

Als Kaylee en Jessie in de keuken staan, begint Jessie over de tattoo shop. Heb jij niet het gevoel dat er veel klanten terugkomen voor bijwerken vraagt hij aan Kaylee. Kaylee antwoordt dat ze het wel mee vindt vallen. Het ligt ook aan het helingsproces zegt ze. Het is wel normaal. Er hoeft maar een korstje van af te vliegen, of je bent te diep gegaan. Ik ben ook nog steeds lerende. Het gaat wel steeds beter voegt ze eraan toe. En vertelt dat Dylan het ook wel eens heeft dat mensen terugkomen. Ze oppert om tattoo artiesten uit te nodigen om mee te kijken in de tattoo shop. Jessie vertelt dat hij dit idee ook al zijn hoofd had. Hij vertelt dat de tattoo artiesten Kaylee en Dylan dan tips in de praktijk kunnen geven, in plaats van het voor te doen. Het kan geen kwaad om mensen uit te nodigen benadrukt Kaylee. Zullen Kaylee en Dylan binnenkort handige tips krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *