Potentiële bewoner Mariska praat met Dylan en Kaylee over een nieuw hoofdstuk voor de tattooshop

Potentiële bewoner Mariska praat met Dylan en Kaylee over een nieuw hoofdstuk voor de tattooshop

Dylan, Kaylee en Mariska hebben een gesprek over de tattoo shop. Mariska start het gesprek met de vraag wat er momenteel wel goed gaat en wat momenteel niet goed gaat. Dylan vertelt dat de zomerperiode lastig gaat worden dit omdat mensen in de zomerperiode het beste geen tatoeage kunnen nemen, want je moet met een nieuwe tatoeage tenslotte 6 weken uit de zon blijven en daarnaast mag je er niet mee gaan zwemmen voor dezelfde periode. Mariska geeft aan dat het inderdaad lastig is in de zomer maanden, maar ze vraagt zich wel af waarom ze dan geen henna zetten bij de mensen. Organiseer henna party’s voegt ze eraan toe. Ze vindt ook dat Dylan en Kaylee, als ze echt willen dat het een succes wordt, er heel de dag mee bezig moeten zijn en dat zij als merk moeten staan voor de tattoo shop. Zal Mariska de twee kunnen helpen om de tattoo shop naar een hoger niveau te tillen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *