Merel krijgt les van een curvy model Fabiënne

Merel krijgt les van een curvy model Fabiënne

Curvy model Fabiënne Schriek komt vandaag een les geven aan Merel over hoe ze curvy model kan worden. Zodra de twee op de loungeset zitten vraagt Fabiënne aan Merel hoe ze hierbij gekomen is. Mijn moeder zei het vroeger altijd al, waarom ga je daar niks mee doen? vertelt Merel. Toen dacht ik van, nee ik ben te dik, te klein, te lelijk. Maar de laatste tijd zeggen heel veel mensen het tegen mij voegt ze eraan toe. Ja, je hebt wel een symmetrisch gezicht, dat helpt altijd wel merkt Fabiënne op. Als je wetenschappelijk kijkt naar hoe iemand is, dus hoe symmetrisch je gezicht is, des te mooier je bent. Dus je hebt al een streepje voor. Maar toen ze dat hier een paar keer zeiden, dacht ik van: ‘ik ga eens mailen’ en nu zit je hier gaat Merel verder.  Het gesprek tussen de twee gaat dan verder over hoe Fabiënne hierin gerold is. Zal Merel veel hebben aan de tips van Fabiënne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *