Merel is erg zenuwachtig voor haar les later op de dag

Merel is erg zenuwachtig voor haar les later op de dag

Merel krijgt straks bezoek van een curvy model die haar gaat leren hoe alle kneepjes van het modellen vak werken. Zodra het half 10 is begint de stress bij Merel toe te slaan. Ze wil er op haar best uit zien, maar dan zegt ze dat ze deze kleding, waar ze nu in loopt, van de week ook al aan heeft gehad. Ik wil er gewoon uit zien als een model, zegt de vrouwelijke bewoonster dan vervolgens. Zal ze op tijd klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *