Kaylee heeft heimwee, zal zij naar huis gaan?

Kaylee heeft heimwee, zal zij naar huis gaan?

Het gaat niet zo lekker met Kaylee, want sinds de brief die ze van thuis heeft gekregen, heeft ze toch een beetje heimwee. Daarom trok ze zich afgelopen avond terug in haar huisje en dat valt haar vriend Dylan direct op. Hij loopt daarom naar het huisje om verhaal te halen en om Kaylee te troosten. Ook Hiske wilt Kaylee steunen en bezoekt haar. Hiske geeft aan dat Kaylee wel voor hetere vuren gestaan heeft. En dat er mensen zijn die jouw tatoeages nemen, iedereen hier vindt dat je een mooi karakter hebt. Dylan wil ook luisteren naar wat Kaylee te zeggen heeft en probeert zich in haar in te leven. Uiteindelijk geeft hij toe aan haar heimwee en zegt hij dat als het moment er is om naar huis te gaan, dat ze dat gewoon moet doen. Dit doet Kaylee ook goed. Toch spreekt ze het nog niet uit dat ze echt naar huis gaat.

Vanmorgen vroeg hebben Kaylee en Dylan het nog even over de situatie. Kaylee geeft aan dat ze zich nog steeds rot voelt, maar dat ze wel gaat proberen om zich te herpakken. Ze is ook heel benieuwd of Mariska haar weer nieuwe, frisse energie kan geven en dat ze samen met haar en Dylan de tattoo shop tot een groot succes kunnen gaan maken. Zal Kaylee zich herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *