Merel heeft een panter bikini op de markt gebracht

Merel heeft een panter bikini op de markt gebracht

Merel heeft een nieuw product op de markt gebracht, een panter bikini. Perfect voor tijdens dit warme weer. Om het alvast te promoten hebben Alexandra en Franny deze panter bikini aangetrokken. Toch vinden de dames het vreemd dat Merel er zelf niet in rondloopt. Als Merel haar eigen bikini aantrekt, gaat het verkopen als een tierelier. Dat moeten wij gaan regelen besluiten de twee. De dames lopen nu reclame voor Merel, maar willen wel dat er wat tegenover staat. Ze lopen op Merel af en nemen haar mee. Het is een hele eer dat wij met jouw bikini mogen rondlopen begint Alexandra het gesprek. Om het écht te laten verkopen, ga jij een bikini dragen stellen de twee voor. Merel schudt al snel nee. Niet nu. Eerst moet ik zelf tevreden zijn met mijn eigen lichaam voegt ze eraan toe. Merel wil eerst keihard blijven trainen en haar doel qua kilo’s behalen. Dan wil ze wellicht in haar eigen bikinilijn gaan lopen. Merel spreekt af met de dames dat ze dit bij -12 kilo zal doen. Nog 3,4 kilo te gaan zeggen Alexandra en Franny enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *