Gerrit noemt Jens een kneus

Gerrit noemt Jens een kneus

Gisteren hebben Jens en Gerrit woorden met elkaar gehad. Als Gerrit met Jessie over het Utopia 2 terrein loopt, vraagt Jessie naar de situatie. Hij geeft aan geen zin te hebben in het gesprek, want het is een kneus en ik hou niet van kneuzen. Jessie raadt aan om het gesprek alsnog aan te gaan. Het is een gesprek dat je niet kunt verliezen legt hij verder uit. Gerrit is ook niet positief over Jens zijn vriendinnetje Mylène. Ik vind alles prima, ik wil best wel verwijten incasseren, maar als je dan in een keer persoonlijk wordt, dan denk ik joh, ga je op de persoonlijke tour? Dit is bij Gerrit in het verkeerde keelgat geschoten en dat begrijpt Jessie. Dat is ook kinderachtig, toch eindigt hij.  Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *