Een paar vrouwen krijgen een beautybehandeling, Merel is het er niet mee eens

Een paar vrouwen krijgen een beautybehandeling, Merel is het er niet mee eens

De vrouwen in Utopia 2 willen natuurlijk ook wel een beetje mooi voor de dag komen, en daarom hebben ze besloten om een beautybehandeling in te plannen. Er komen twee dames het Utopia 2 terrein oplopen, die de beautybehandeling zullen uitvoeren. Alexandra, Mylène, Shelley, Andrea, Franny en Hiske zullen vandaag in de watten gelegd worden. De dames genieten behoorlijk van dit momentje, maar Merel is het niet helemaal eens met de beautybehandeling die ze krijgen. Dit is dan ook de reden dat ze besluit hier niet aan mee te doen. Merel vindt het vooral niet nodig dat Andrea meedoet aan de behandeling, omdat ze volgens haar nog geen euro voor de bv heeft binnen geharkt. Ook begrijpt ze niet dat dit midden op de dag gebeurt, terwijl het gewoon een werkdag is. Zijn jullie het met Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *