Adriaan is van mening dat potentiële bewoner Mariska goed in de groep past

Adriaan is van mening dat potentiële bewoner Mariska goed in de groep past

Adriaan en potentiële bewoner Mariska staan samen bij de sjoelbak. Ze doen een spelletje en hebben ondertussen een gezellig gesprek. Adriaan kletst vol lof over zijn Utopia 2 tijd. Ook geeft Adriaan aan dat hij altijd recht voor zijn raap is wat betreft zijn ergernissen. Hij laat dit altijd meteen aan mensen weten vertelt hij haar. Hij heeft het idee dat Mariska ook zo in elkaar steekt. Ik denk dat jij een pittige dame bent merkt Adriaan op. Ik ben een lieverdje hoor, met een klein hartje reageert Mariska. Dat denk ik ook zegt Adriaan op zijn beurt. Maar ik ben wel straight to the point gaat Mariska verder. Als ik het er niet mee eens ben, ben ik het er niet mee eens voegt ze eraan toe. Ik ook hoor laat Adriaan weten. We zijn in Utopia veel afspraken aan het maken, maar als ik weet dat we die afspraak niet gaan nakomen, steek ik meteen mijn hand op en zeg ik, ik doe er niet aan mee voegt hij eraan toe. Bij mij in het leven is het afspraak is afspraak benadrukt Mariska. De twee eindigen hun potje sjoelen en lopen richting de silo. Adriaan denkt dat Mariska al goed in de groep valt. Ook Mariska heeft er tot nu toe een goed gevoel bij. Wie zal er uiteindelijk in Utopia 2 mogen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *