Dylan neemt extreme maatregelen en voorziet de caravan van een slot

Dylan neemt extreme maatregelen en voorziet de caravan van een slot

Dylan heeft gisteren een slot op de deur van de caravan gedaan vanwege de hygiëne in de tattoo shop. Hebben we dit besproken in de vergadering vraagt Adriaan aan Merel, Hiske en Alexandra. De dames laten weten dat dit niet het geval is en de vier bewoners spreken uit hoe kinderachtig ze deze actie van Dylan vinden. Utopia is van ons allemaal en nu gaan we dingen afsluiten zegt Adriaan afkeurend. Dit is uit wantrouwen voegt Merel eraan toe, die deze actie ook belachelijk vindt. Adriaan besluit op zijn beurt dat het laatste woord hierover nog niet gesproken is. Zodra hij de dames heeft verlaten komt Dylan toevallig aanzetten. Waarom zit er een slot op de deur vraagt Hiske aan hem. Safety first antwoordt Dylan resoluut. Ik wil mijn vergunning niet kwijtraken hè lieverd eindigt hij. Wat vinden jullie ervan dat de caravan voortaan op slot gaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *