Shelley vraagt of Gerrit van haar houdt

Shelley vraagt of Gerrit van haar houdt

Gerrit en Jessie zitten afgelopen avond aan tafel als Shelley erbij komt zitten. Al snel gaat het gesprek over de situatie tussen Gerrit en Shelley. Misschien moet je meer met Gerrit praten oppert Jessie. Shelley laat weten dat ze om Gerrit geeft, maar dat ze houden van best wel iets groots vindt. Gerrit houdt wel van jou zegt Jessie tegen Shelley. Shelley vraagt vervolgens aan Gerrit of dit echt zo is. Ja antwoordt Gerrit volmondig. Houd je van mij of geef je om mij vraagt Shelley verder. Gerrit antwoordt dat het allebei is. Je hebt het nooit tegen mij gezegd gaat Shelley verder. Gerrit knikt van wel en hij lijkt het gesprek te ontduiken door nog een kroket voor hem en Jessie te halen. Zal er nog iets opbloeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *