Potentiële bewoners Mariska en Mitchell doen hun best om zich te bewijzen

Potentiële bewoners Mariska en Mitchell doen hun best om zich te bewijzen

De bewoners hebben sinds dinsdag kennis mogen maken met de twee potentiële bewoners Mariska en Mitchell. De twee nieuwelingen hebben tot zondag om zich te bewijzen, want dan kiezen de bewoners samen met jullie wie van de twee in Utopia 2 mag blijven. De potentiële bewoners doen dan ook hun uiterste best om zichzelf te laten zien. Zo hebben ze allebei doelen en werken ze hier hard aan. Potentiële bewoner Mitchell is druk bezig met het bellen van platenmaatschappijen. Hij wil namelijk een rapper worden en hiermee geld verdienen voor Utopia 2. Hij heeft al meerdere belletjes gedaan en hij vraagt de andere bewoners om advies. Ook klopt hij bij de bewoners aan die achter de computer zitten. Stilzitten doet Mitchell dus niet. Potentiële bewoner Mariska gaf al snel aan dat ze een commerciële doener is. Ze is daarom direct aan de slag gegaan en ze heeft al snel een sjoelbak gemaakt van hout. Met haar eigen materiaal heeft ze ook de schijven gemaakt en ze roept daarna de groep bij elkaar. Mariska geeft een korte presentatie over het spel en ze nodigt iedereen uit om mee te spelen. Kortom beiden zijn druk bezig om zichzelf te bewijzen, welke potentiële bewoner past volgens jullie het beste in de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *