Alexandra lijkt klaar te zijn met Adriaan, betekent dit einde vriendschap?

Alexandra lijkt klaar te zijn met Adriaan, betekent dit einde vriendschap?

Adriaan lijkt Alexandra te negeren en dat stoot Alexandra afgelopen avond tegen de borst. Franny besluit aan haar te vragen wat er aan de hand is. Alexandra legt uit dat Adriaan het gezellig heeft met Andrea. Ze mag hem hebben zegt Alexandra en benadrukt dat ze zelf niet verliefd is op Adriaan. Het is gewoon mijn maatje, maar hij moet mij niet ontwijken zegt ze. Ga me niet lopen te negeren voegt ze eraan toe. Daarnaast vertelt Alexandra dat Adriaan iedereen een koekje heeft gegeven en dat zij helemaal als laatste gevraagd werd of ze ook een stukje wilde. En begrijpt niet dat Adriaan zo hard kan zijn, terwijl zij altijd zo aardig tegen hem doet. Dan ben ik gewoon geen maatje van je zegt Alexandra. Dan ga ik afstand nemen. Ik heb hier helemaal geen zin in benadrukt ze. Franny laat weten dat Adriaan inderdaad zo hard kan zijn. Zal het nog goed komen tussen Alexandra en Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 21:13

    Alexandra moet niet zo’n beslag leggen op Adriaan, laat hem gewoon zijn ding doen, zij ervaart het als negeren terwijl hij er volgens mij niets mee bedoelt. Of het is een manier van hem om haar te laten weten dat hij verder niets met haar wil, misschien heeft hij juist het gevoel gekregen dat zij wel meer wilt, maar zegt van niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *