Franny heeft een goed gesprek met Shelley en wordt emotioneel

Franny heeft een goed gesprek met Shelley en wordt emotioneel

De situatie met Gerrit is voor zowel Franny als Shelley te veel. Wanneer Franny en Shelley samenkomen om te praten, begint Franny al te huilen. Ze geeft aan dat ze het niet fijn vindt dat ze moet huilen, juist omdat ze weet dat ze juist de fout in is gegaan volgens hun zogenaamde girl code. Shelley blijft er nu rustig onder. Ze geeft aan begrip te hebben voor Franny en over de situatie te hebben nagedacht. Shelley zegt namelijk te weten hoe het is om Gerrit om je heen te hebben, vooral door steun van haar moeder. Uiteindelijk heeft ze toen de knoop doorgehakt om met zowel Franny als Gerrit in gesprek te gaan. Ook geeft ze aan dat ze denkt dat het kan komen door oud bewoner Timothy. Toen je net binnenkwam was je gelijk samen met Timothy, hierdoor had je geen eigen ruimte en toen het uit is gegaan, had je behoefte aan aandacht gaat Shelley verder. Franny is blij dat Shelley begrip heeft voor de situatie en legt uit dat ze het inderdaad moeilijk vindt. Samen beginnen ze te knuffelen en komt er langzamerhand weer een glimlach op hun beide gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *