Jens heeft een discussie met Gerrit als hij het opneemt voor Mylène

Jens heeft een discussie met Gerrit als hij het opneemt voor Mylène

Jens, Mylène, Jessie, Merel en Gerrit zijn aan het werk op het plateau. Mylène vraagt zich af of er voorbereidingen zijn gedaan voor het tie-dyen van T-shirts. Jessie heeft geen idee en Merel vraagt zich af of Mylène dat niet heeft gedaan, omdat het haar idee was. Het was ook jouw idee toch? vraagt Gerrit. Ja, maar ik hoef dat dan toch niet gelijk te doen reageert Mylène. Wie had dat anders moeten doen dan? vraagt Gerrit door. Geen idee zegt Mylène. Maar ik heb gewoon een idee opgenoemd. Ja, precies. Dat is nu eigenlijk het hele probleem waar we steeds tegenaan lopen in vergaderingen. We opperen wel dingen, maar mensen nemen niet de verantwoordelijkheden ervoor gaat Gerrit verder.  Het was dan wel handig geweest als je zou vragen van, wie zou dit regelen? zegt Jessie vervolgens. De bewoners lijken een meningsverschil te hebben en het gesprek loopt uit op een discussie. Jens neemt het op voor Mylène en Gerrit vat dit niet goed op. Als iedereen zo makkelijk deed, verschrikkelijk merkt Gerrit op. We moeten allemaal een voorbeeld nemen aan Gerrit benadrukt Jens. Hoezo reageer jij er ineens op dan? vraagt Gerrit. Ik vond het heel speciaal dat jij zegt van, ja, mensen beloven van alles in de vergadering, maar doen niks vertelt Jens verder. En jij pakt je verantwoordelijk toch ook niet met het voorraad hok? zegt Mylène. De discussie gaat nog kort door, waarna ieder zijn eigen pad kiest.Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 09:29

    Ik heb ook sterk het vermoeden dat het doorgestoken kaart is. Ook ik mag niets verkeerds over Gerrit zeggen en mijn bericht word ook niet geplaatst, dus vrees ik ook dat Gerrit er niet uit zal gaan.

  2. Ria at 07:29

    Ja de blauwe balk wat je zegt iets over Gerrit ik wil nu wel zeggen hij gaat er niet uit allemaal doorgestoken kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *