Merel is weer terug in Utopia 2 na haar borstonderzoek

Merel is weer terug in Utopia 2 na haar borstonderzoek

Merel heeft Utopia 2 tijdelijk verlaten, omdat ze al enige tijd last heeft van haar borsten. In het verleden heeft Merel een borstoperatie ondergaan maar ze is bang dat er nu iets mis is. Ze mag daarom tijdelijk Utopia 2 verlaten voor een doktersbezoek. Wanneer ze terugkeert straalt ze van oor tot oor. Hallo kinders, de panter is weer thuis zegt ze. Brandon is de eerste die haar komt begroeten en al snel volgen ook de andere bewoners. Merel laat hen weten dat er een zenuw in haar borst beschadigd is en dat dit daarom pijn doet. Dit is het gevolg van een operatie uit het verleden. Op dit moment valt er echter niets te opereren en daar is ze maar wat blij mee. Voorlopig is het aankijken of het beter wordt. Ze moet de juiste bh’s gaan dragen, ook tijdens het sporten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *