Het lijkt vrij rustig op de Utopia markt van 7 mei

Het lijkt vrij rustig op de Utopia markt van 7 mei

Vandaag staat de Utopia markt op het programma. En om maar met de deur in huis te vallen het lijkt totaal niet druk. We hebben het wel eens drukker gezien. Heeft het misschien met het voetbal te maken? We maken een kleine samenvatting van wat er zoal gebeurd is. Zo waren de hotdogs na de eerste shift bezoekers al op. Wat te verwachten was. De mensen die aanwezig waren werden overigens wel leuk entertaint. Zo zong Jacco een liedje vanuit de Candyshop en Kevin deed een dansje. Vele bezoekers lieten overigens wel doorschemeren dat ze het jammer vonden dat Le Luifel verdwenen is. De bewoners doen her en der een praatje met de bezoekers. Zo kwam Billy een naamgenoot tegen wat ze erg leuk vond. Cemal verzorgde de rondleidingen die overigens een stuk minder uitgebreid is dan toen Cees dat deed. Maar ondanks dat vermaken de bezoekers zich wel. En heel veel meer kunnen we er niet meer over schrijven 🙂 We zijn erg benieuwd of de bewoners überhaupt winst gaan maken. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je. De markt duurt nog tot ongeveer 18:00 uur.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 19:08

  Natuurlijk is het niet druk op de markt. En natuurlijk komt dat niet door het voetbal, maar door de bewoners zelf.

  En ook vrij logisch dat frisdrank en eten al snel op is want er was niet genoeg. Ze eten alles zelf toch op voor de markt. Ze bestellen genoeg en op zaterdag komen ze erachter dat het bijna op is. Is niet erg als ze voor de markt alles opeten, maar ze moeten alles veel beter controleren.

  Wat Le luifel betreft. Le Luifel was destijds echt een goed plan van Mark. Zorgde ook best voor veel omzet tijdens evenementen. Volgens mij was de candy shop een idee van Ramona ja sorry ik vond en vind het nog steeds een belachelijk idee dat ze van Le Luifel een candy shop heeft gemaakt. Ik zou eerder lekker voor een frietje met snacks gaan dan voor snoep. Ja kinderen vinden dat snoep natuurlijk wel leuk. Maar die zie ik alleen maar tijdens de markt rondlopen. Ik weet natuurlijk niet hoeveel winst die candy shop maakt.

 2. Stella vd glas at 18:32

  Papa mama van de twin. Wat hebben jullie afgeleverd.. ik moest vandaag heel erg aan jullie denken. Tenenkrommend

 3. Grumpy at 15:54

  Dat het er op lijkt dat er minder bezoekers waren kan ik beamen. Toch vind ik dat Kevin een compliment moet hebben voor de organisatie. En de evt. winst? Het zal zeker niet voldoende zijn in de ogen van geldwolf Jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *