Volgens Kevin komt Jacco met van alles weg

Volgens Kevin komt Jacco met van alles weg

Een nieuwe dag is weer begonnen! En het belooft een zonnige mooie dag te worden. De bewoners waren er vanmorgen vroeg bij. Dit omdat morgen de Utopia markt op het programma staat en er moet nog het een en het ander voorbereid worden.  De groep kwam daar dan ook voor bij elkaar, maar helaas was dit zeer moeilijk te volgen door de streamlocks.

In de ochtend checkt Jessie de candyshop, om te kijken of er voldoende voorraad is. Al snel merkt hij al snel op dat er niet genoeg eten is. Er zijn nog amper hotdogs en aan de gehaktballen alleen hebben ze niet genoeg. Jessie gaat snel de loods in waar hij dit slechte nieuws aan Kevin, Karin, Cemal en Bas laat weten. Al snel vraagt het groepje af wie er nou verantwoordelijk is voor dit probleem. Ramona heeft de candyshop enige tijd geleden overgedragen aan Jacco en Jeroen helpt hem af en toe een handje. Ze zijn het erover eens dat alleen Jacco dus de hoofdverantwoordelijke is en hierop aangesproken moet worden. Er is één iemand die hier wegkomt met alles en dat is hij benadrukt Kevin stellig. Ook is de rest het mee eens. Zelfs Jacco’s maatje Karin moet toegeven dat Jacco nog moet leren incasseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 19:16

  Hehe, dat geldt toch voor de meesten: Stress wint het ook bij anderen en kritiek breekt ook anderen op! Dus niet alleen bij Jacco. Waarom komt hij er wel mee weg en de anderen niet?!

  Jacco moet echt beter leren met kritiek om te gaan.

 2. Cherona at 17:33

  Waar bemoeit die Jesses zich toch overal mee zeg. Hij is toch niet van de markt commissie. Die gast denkt ook echt dat hij de directeur is. Bah wat een walgelijk persoon is dat.

  • Bk at 07:59

   Schijnbaar moet hij wel! Want volgens jou de “markt commissie” heeft er totaal geen verstand van! Anders was de voorraad allang gecheckt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *