Billy pissig omdat Boyd bij Jacco een tatoeage zet

Billy pissig omdat Boyd bij Jacco een tatoeage zet

Voor de zoen van Beau en Bas waar we al over schreven gebeurde er nog meer. Zo wilde Jacco een nieuwe tatoeage laten zetten. Hij heeft door Boyd een afbeelding van Maria op zijn arm laten zetten. En liet deze aan wat bewoners zien. Boyd heeft eerder een afspraak met Billy gemaakt om bij haar een nieuwe tatoeage te zetten. En als Billy hoort dat Jacco voor mag spreekt ze hem hier op aan. Ze laat hem weten dat ze het gevoel heeft dat Boyd haar niet tatoeëert omdat zij dan zijn klusjes blijft doen. Daar is het nu mee afgelopen, ik doe helemaal niks meer benadrukt ze. Boyd antwoordt Jacco eerst te doen omdat hij zijn tatoeage leuk vindt om te zetten. Laat maar reageert Billy. Moet ik een tattoo bij je zetten vraagt Jessie in de hoop de situatie te sussen. Of zullen we zo lekker in bad gaan? Billy kijkt Jessie aan Ja, is goed antwoordt ze.
Voor diegene die zich afvragen waarom updates niet meer op onze Facebook pagina verschijnen, lees je hier alles terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jans at 17:18

    weg met haar en neem jesie mee begrijp niet talpa ? zulke mensen toelaat en niet verwijder die zijn geen aanvulling voor het programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *