Moet de gym plaats maken voor een escaperoom?

Moet de gym plaats maken voor een escaperoom?

En toen was daar bezoek, Bram kwam even langs in Utopia. Een wel bekend gezicht voor sommigen. Hij is bekent van het tv programma the bunker. Waar kandidaten allerlei vieze beesten moesten eten en een parcours af moesten leggen. Tevens is hij ook nog meer bekend, hij is de broer van de ex van Huub van Ballegooy. De eindredacteur van Utopia. Toevallig allemaal! Enfin Bram kwam dus even kijken naar de mogelijkheden voor een escape room. Het schijnt ook nog eens dat het kippenhok niet zo geschikt is en wellicht moet de gym maar plaats maken voor een escaperoom. Wordt ongetwijfeld vervolgd, Bram zou het in ieder geval wel even gaan regelen 🙂

Verder zijn verschillende medewerkers van Talpa bezig om op Facebook alles wat maar met Utopia te maken heeft te rapporteren. Waarvan één persoon erg actief is, exacte naam zullen we maar even niet noemen 🙂 Vandaar dat op ons Facebook kanaal voorlopig geen updates meer zullen verschijnen. Dit doen ze overigens pas na werktijd, in de nacht. En reageren op mailtjes? Welnee, ben je gek 🙂 Erg jammer dit omdat Utopiatvshow.nl het beste met het programma voor heeft.

Blokkade door Talpa

Blokkade door Talpa

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Harry at 07:36

  Het is een compleet toneelstuk dat hele utopia. Alles wordt hun voor gekauwd hoe en wat er moet gebeuren. De tv kijkers wordt een rad voor de oge gedraaid. Heyt is niet voor mniets een Mol produkt.

 2. anneke at 23:04

  Familie dan kun je zien dat het door gestoken kaart.
  En al niet mogen ze de gym wel eens schoonmaken wat een puinhoop.
  Als ze gewichten gebruikt hebben gooien ze het gewoon op de grond en niet netjes aan de kant, nee hup gooi maar neer waar je staat.
  En in de buurt de deur licht een hoop troep neem het mee als je naar de loods ga.

 3. Jans at 15:34

  Talpa dit allemaal doorgestoken KAART overweeg om niet meer naar het programma te kijken als er niets verander zouden meer mensen over na moeten denken

 4. dogfan at 14:06

  Ik krijg een bericht dat ik onlangs iets op facebook geplaatst zou hebben wat in strijd is met utopia ,en daarom geblokkeert ben ik plaats nooit wat op facebook beetje vreemd deze mail ze moeten zo doorgaan dan stop ik helemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *