Billy en Romy spreken af doordeweeks niet meer te drinken

Billy en Romy spreken af doordeweeks niet meer te drinken

Drank in Utopia, een veelbesproken onderwerp. Vanmorgen ging het er ook weer over. Dit keer hebben Romy en Billy een goed voornemen.

Romy voelt zich vandaag niet helemaal lekker en Billy gaf haar het advies om even rustig aan te doen. Wat later liet ze weten dat het misschien slim is om doordeweeks te stoppen met drinken. Je wordt ook niet uitgerust wakker legt ze verder aan Romy uit. Ik heb nu al twee avonden niet gedronken en moet toegeven dat ik mijn dag zoveel energieker en frisser kan beginnen. Romy denkt dat het een goed plan is. Normaal sta ik te stuiteren in de ochtend maar nu ben ik moe. Ik moet eerst even douchen voor ik wat kan doen en dat doe ik normaal ook niet in de ochtend voegt ze eraan toe. Billy grijpt Romy vervolgens even vast.  We gaan er eens goed over nadenken en doordeweeks focussen op werken. En dan in het weekend kunnen we wat drinken zegt ze. Ook weten de twee zeker dat ze dit thuis nooit zouden doen of goedkeuren. Maar dat het er in Utopia langzaam in sluipt omdat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Maar dat ze zich er zelf van bewust moeten worden dat het beter voor ze is. Wij gaan er gewoon niet goed op benadrukt Billy. Ze geven elkaar nog even een stevige knuffel. I love you zeggen ze tegen elkaar. Misschien maar goed ook dat de twee tot inzicht komen gezien het feit dat er uiteindelijk een verslaafde in Utopia komt wonen. Nu de rest nog?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 12:57

  Als,dus als ik een keertje 1 Avondje kijk zie ik alleen maar, mensen die het eten vreten, met de mond open kauwen, etc etc.
  Is daar geen regelmaat ? Doe je thuis toch ook gezamenlijk , aan tafel.
  Heb bijna 3 weken niet gekeken, en niets gemist, alleen Ramona.
  Kan zeggen wat je wilt van haar, maar ze is toch maar mooi zoveel afgevallen.
  Daar heb ik bewondering voor, afvallen als een ander zit te snaaien.

  • Klitzekleine at 14:47

   Vind ik ook. Ze is zo onzeker tegenover slanke meiden, maar eigenlijk vind ik haar qua gezicht vele malen mooier dan vele anderen daar – de tweeling, zelfs Do ezv…Men ziet het gewoon niet als er teveel onder overgewicht zit…Nu pas beginnen de ogen en kin ezv eruitkomen

 2. anneke at 12:14

  Zag net dat er weer dozen vol spullen kwam.
  En ze moeten zuinig aan doen , verkoop dan eerst wat je nog hebt en ga dan weer inkopen JESSIE.
  Hij wil nu met pakken beginnen zo te lezen.

 3. Jans at 11:54

  volgens mij zijn alle bewoners of de meeste verslaafd aan de drank…….hoe kunnen ze een daar een afkickende verslaafde neer zetten??????/
  onbegrijpelijk !
  mogen ze überhaupt wel drank verkopen daar?vergunningen? waarom lezen we daar niets over? of heeft Utopia dat niet nodig? raar hoor waar is de K v K in Utopia?het is toch een bedrijf? drank,kleding,foto s, eten? en wat nog wel meer Ook lezen we of zien niet op tv van de belasting aanslag er klopt dus echt niets van

 4. Else at 11:53

  Alsof ze er nu voor het eerst over na gaan denken! “We gaan er eens goed over nadenken”, zegt Billy!
  Wát een nieuws!

  En de verslaafdenzorg zou zich ook eens achter de oren moeten krabben om hier een drankverslaafde tussen te gaan zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *