De tweeling wil Bas verrassen als hij twee jaar in Utopia zit

De tweeling wil Bas verrassen als hij twee jaar in Utopia zit

Tijd weer voor wat nieuws in Utopia. Zo willen Demi en Fay Bas graag verrassen. Ze bespreken met een aantal bewoners hun plan.

Kevin heeft het idee al gehoord en gaat samen met de tweeling op zoek naar Billy. Bas is hier zondag 2 jaar. En hij is er niet begint Kevin. En vertelt Billy dat Demi en Fay een goed idee hebben en geeft hen het woord. We willen een groot aantal bloemen inkopen. Hoe heten ze nou? vragen de twee zich af. Billy heeft het al helemaal door. Gerbera’s? Ja antwoordt de tweeling in koor. En leggen uit aan Billy dat het natuurlijk ook markt is zondag. Ze willen de bloemen inkopen en op de markt aan de kijkers doorverkopen. Zij kunnen dan op hun beurt de bloemen in bakken emmers of vazen voor Bas voor zijn huisje plaatsen. Op deze manier kunnen ze wat extra geld verdienen en kunnen de bewoners en zelfs de kijkers iets doen voor Bas. Billy is helemaal om en ziet het plan wel zitten. Als hij terugkomt ziet hij dan al die bloemen. Super lief voegt ze eraan toe. En de tweeling is ook blij. Ze wilde dit idee eerst vanuit hun eigen zakgeld potje doen. Maar Billy meld ze direct dat dit niet nodig is. Dit is een perfect plan om met zijn allen te doen. Echt een heel leuk idee twins eindigt Billy het gesprek. Laten we hopen dat het niet te veel geld gaat kosten gezien het feit dat de bewoners al in de min staan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Pip at 02:38

    Ach hoe cute een bloemenzee voor basje. Bluhh. King Utopia 2 jaar in Utopia. FF 12 uurtjes proeven van de enge boze buitenwereld en dan weer fris en fruitig terug naar zn beperkte medebewoners zoals hij de anderen ziet. Zijn eigen beperkingen verbloemt hij met zn arrogantie. En het maakt m nog populair ook. Ik snap het niet meer..die rangorde daar. Hoe zelfzuchtiger, zelfinomen, luier, hypocrieter, beledigender en schofteriger de persoon…als je maar gluiperig genoeg bent vind iedereen je baaz

    • 5thEncounter at 07:56

      Lol., maar hij heeft wél weer een lekker wijf gepaaid.. als Beau d’r pootje genezen is gaat Bassie weer een heerlijk jaar tegemoet, betaald onderdak en thuis alle kosten betaald door Talpa ..nope Bassie gaat nooit meer weg daar!

  2. anneke at 22:58

    Er werden ook weer dozen binnen gebracht met kleding, maak eerst eens alles op voor je weer besteld.
    Maar ja het is van ( voor)Jessie en Billy moet je maar dnken

  3. Stella vd glas at 16:10

    We hebben een pakketje. We hebben een pakketje. Tooooeeet. Hoeveel kleuter kun je nog meer zijn arme jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *