Billy is vergeten kleingeld voor de Utopia markt te regelen

Billy is vergeten kleingeld voor de Utopia markt te regelen

Nog meer problemen voor de Utopia markt die morgen op het programma staat. Want naast weinig voorraad voor eten is er geen kleingeld besteld. Billy is daar zojuist achter gekomen en ze schiet natuurlijk in de stress. Gelukkig heeft Jessie haar een oplossing beloofd maar wat deze oplossing precies is wordt haar maar niet duidelijk. Wat doe ik nu met het kleingeld Jessie vraagt ze. Het blijft even stil waarna Jessie zegt met niets meer dan ja dat is lastig. Ja lastig, je hebt net gezegd dat je een oplossing hebt antwoordt Billy. Jessie reageert dat hij inderdaad bezig is met een oplossing  maar hij niet kan beloven dat het zal werken. Wat de oplossing is of waar hij dan mee bezig is laat hij even achterwege. Wat bij Billy voor nog meer onduidelijkheden zorgt. Ze lijkt het dan ook niet te vertrouwen. Waar ben je mee bezig Jessie vraagt ze terwijl hij op zijn beurt wegloopt. Jessie komt lichtelijk geïrriteerd terug. Niet zo tegen mij doen alsjeblieft, dat heb ik helemaal niet verdiend. Ik probeer alleen te helpen zegt hij. Voor de derde keer vraagt Billy waar hij dan mee bezig is. Dat kan ik niet zeggen antwoordt Jessie. Dat kun je niet zeggen? Oké, prima dan. Morgen geen kleingeld dan op de markt. F*cking irritant jongen laat ze hem weten. Verder heeft iedereen zijn of haar taak gekregen en is iedereen druk bezig. Zo wordt het terrein schoongemaakt en worden er alvast wat dingen klaargezet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:59

    O als iemand anders wat vergeet zo als nu snoep en ander eten is het Jacco die het te horen krijgt , maar nu Billy iets vergeet is het niet erg dat regelen we wel zegt Jessie
    De anderen kunnen niks verkeerd doen of ze krijgen het te horen, dan is de loods te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *