Jessie en Billy hebben ruzie over geld

Jessie en Billy hebben ruzie over geld

Van gezelligheid in Utopia is momenteel even geen sprake. Zo hebben Jessie en Billy ruzie gehad.

De ruzie gaat om geld. Billy vindt het niet kunnen dat Jessie geld uitleent aan Boyd en niet aan Romy. Ze noemt het hypocriet. En spreekt Jessie er dan ook op aan, die op zijn beurt er op een gegeven moment klaar mee is. Jessie merkt dan ook op dat Billy niet goed bij haar hoofd is. Ik mag er toch wat van zeggen als ik dat raar vind reageert Billy. Waarop Jessie antwoordt dat hij het raar vindt dat ze haar neus wil laten corrigeren en ze niet voor hem gaat bepalen aan wie hij geld leent. Billy lacht het een beetje weg en Cemal die de discussie hoort vraagt of het gezellig kan blijven.

De twee ruzie makers gaan uit elkaar en gaat bij Boyd even ventileren. Je wordt bedankt Boyd begint Jessie. Ik heb nu ruzie met Billy omdat ik geld aan je uitleen. Ze bemoeit zich met mijn geld voegt hij eraan toe. Boyd antwoordt dat hij echt schijtziek van Billy wordt en het nu echt irritant begint te vinden. Jessie is het daarmee eens ik word er ook schijtziek van en vindt het te gek dat ze uit wil maken wat ik met mijn geld doe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 14:21

  Als het Jessie zijn eigen geld is waar bemoeit Billy zich dan mee? Vreemd vind ik wel dat Jessie ineens geld heeft om te winnen. Hij heeft toch een tijdje bij de minimalisten gezeten. Hij is volgens mij net terug bij de ondernemers. Hoe komt hij aan dat geld? Ik vertrouw hem voor geen meter.

 2. Grumpy at 13:28

  Ga niet lopen zoeken naar de fotograferende tweeling. Blijf in je winkel Karin, anders wordt Jessie boos dat je niet genoeg verdient.

 3. Grumpy at 13:21

  Jeroen had gelijk, Jacco zingt vals ondanks dat hij wereldberoemd is in de kroeg waar hij achter de bar staat te zingen.

 4. Jans at 12:23

  vinden ze het gek de kijkcijfers dalen? nog even dan kijkt niemand meer,ik ook niet deze week vind het niet prettig om daar tijd in te stoppen

 5. Anna at 12:18

  Hoe komt Jessie aan zo veel geld ????Hij doet zulke duren dingen bestellen .en kom op slapen doe ik in de nacht hij is een vieze rat

 6. Mar at 11:21

  Het word echt hoog tijd dat die jessie want niemand heeftbgeld behalve die glad jakker en boyd Billy er uit vliegen wat een stelleltje misbaksels zijn dan ego tripprs.

 7. maria at 11:13

  vindt dat zo wie zo raar er is toch geen geld meer,en ja hij moet zelf weten wat hij met zijn geld doe.
  romy haar hand met gat erin te groot.billy wil overal nu de baas over zijn maar zo is zij gewoon ik knip jullie springen.vindt dat ze de laatste tijd toch veel op de bewoners fel reageer en erna sorry zeg om het later weer bij iemand te doen wakker worden bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *