Het centraal van 8 mei

Het centraal van 8 mei

De bewoners hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je alle besproken punten terug.

Billy opent het centraal en begint over de financiën omdat ze dit nu niet meer doet. Er moet dus een opvolger komen. Cemal en René laten weten dat ze beide interesse hebben. Dus de groep overlegt wie dat het beste kan doen. Echter komt er niet echt veel duidelijkheid, later wordt er dan ook overlegt. Wel zullen er in ieder geval meerdere mensen verantwoordelijk worden voor het financiële gedeelte. Daarna begint Billy over de candyshop wat volgens haar niet bepaald goed loopt. Er moet volgens haar wat toegevoegd worden. Na een kort overleg wordt besloten dat er voortaan ook hamburgers zullen worden gebakken. Jeroen zal dit op zich nemen.

Billy zou ook nog graag willen dat René alle  stroompunten in Utopia in kaart gaat brengen. Hij weet hier veel vanaf en het lijkt haar slim om te weten hoe de situatie in elkaar steekt. Het is al regelmatig fout gegaan met stroompunten en de elektriciteit. En wanneer alles in kaart gebracht is kan dit in de toekomst worden voorkomen. René vindt dit een goed idee en wil graag de verantwoordelijkheid hierover nemen.

Dan ontstaat er nog een discussie over de evenementen. Jessie vindt dat deze groter en beter kunnen en dat sommige evenementen ook met elkaar gecombineerd kunnen worden om zo meer succes te behalen. Iedereen heeft hier wel iets over te zeggen en er wordt gesproken over de evenementen die nog op het programma staan. Een concrete oplossing komt er alleen niet en de evenementen die nu op de planning staan blijven zoals ze zijn.

Daarna is het tijd voor een persoonlijk rondje. Zo vertelt de tweeling dat ze zaterdag bezoek krijgen. Ze hebben er heel veel zin in en de groep reageert ook enthousiast. Bas wil nog wat vertellen over de toekomst van het kippenhok. Vorige week heeft iedereen gepitcht en na verschillende gesprekken is duidelijk geworden dat de escaperoom helaas niet op deze locatie kan. Hierom heeft Bas besloten dat het kippenhok aan René, Karin en Jeroen wordt gegeven die er een creatieve kroegruimte van gaan maken waar ook gegeten kan worden.  Beau vertelt daarna nog iets meer over de escaperoom. Ze heeft meer informatie gekregen en het gaat helaas een dure investering worden. Ze hoopt vandaag meer duidelijkheid te hebben, zodat ze de groep kan vertellen wat het allemaal gaat kosten. Dan kan worden besloten of het idee door kan gaan of niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 14:08

    een grotere puinhoop van de boekhouding dat kan niet, jessie heet het zo achtergelaten dat er niemand nog iets van snap en uitleg laat hij weg.

  2. Angelique at 11:00

    Gaat leuk worden als meer man de financiën gaan doen. Wordt het nog meer een puinhoop. Dat belachelijke idee van Ramona en haar candy shop werkt dus inderdaad niet. Logisch als je als volwassenen daar bent wil je frieten of snacks geen snoep. Nu gaan ze hamburgers maken in een candy shop.Hoe verzinnen ze het. Ze hadden Le Luifel nooit weg moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *