Sinds Jessie de boekhouding niet meer doet gaat het de verkeerde kant op in Utopia

Sinds Jessie de boekhouding niet meer doet gaat het de verkeerde kant op in Utopia

Volgens Jessie en Boyd gaat het helemaal de verkeerde kant op in Utopia. De twee hebben er zojuist een gesprekje over gehad.

Wat een kleuterklas hier begint Boyd het gesprek. Niet normaal man, dit gaat helemaal niet goed Boyd antwoordt Jessie. De twee lopen vervolgens naar buiten. Daar laat Jessie weten dat sinds hij besloten heeft om met de financiën te stoppen iedereen maar doet waar hij of zij zin in heeft. En voegt eraan toe dat er allerlei beslissingen worden genomen zonder dat er ook maar iemand van op de hoogte is. We hebben hier een stuk of tien eendagsvliegjes rondlopen voegt hij eraan toe. Boyd is het daar helemaal mee eens en begint weer over Beau. Nu gaat Beau weer helpen met de markt. Eerst met de financiën. Nu weer de markt. Jessie stoort zich er ook aan dat de bewoners alles maar voor één dag doen. Wat later gaat Jessie met Cemal de winst berekening van de Utopia markt bestuderen. Cemal die aangegeven heeft dat hij de boekhouding wil doen heeft namelijk iets verkeerds gedaan. Zo zou hij de kosten nog niet van het winst bedrag afgetrokken hebben. Het bedrag van 11.000 euro winst klopt dus waarschijnlijk niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 16:36

  Tuurlijk ging het mis toen jessie stopte. Hij gaf het gewoon over met alle schulden. Hij gaf nooit helderheid hierover en ja dan lijkt het alsof hij alles goed deed. Terwijl het meeste in zijn zakjen verdween.

 2. ikkem at 12:41

  Wat een wonder niemand heeft geen rooie cent behalve jessie. 😉
  Geen toegang meer tot centjes, gaat meneertje overleven. 😀

 3. Harry at 11:44

  Als of zij de wijsheid in pacht hebben, die twee lopen met dollars teken in de ogen.en doen alleen aan zelfverijking. Er uit trappen die twee pannenkoeken.

 4. Ria at 11:07

  Neem een boekhhouder in dienst dit is een kleuterklas die niets kunnne dan alleen luieren en geld uitgeven.Zelfs Boyd had geen geld meer en moest bij Jessie gaan lenen op je ogen.Het klopt echt van geen kanten en Cemay kan het helemaal niet!!!!!!

  • Grumpy at 12:26

   Boekhouders zijn al op “sollicitatiegesprek” geweest. Nooit meer iets van gehoord. Komt omdat Jessie zich er mee wilde bemoeien. Hij wilde de cijfers invullen en de boekhouder mocht het dan ook nog zien. Nota’s e.d. werden niet meegeleverd. Lijkt op bedrog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *