Ruud laat trots zien dat Bender een nieuw vriendje heeft

Ruud laat trots zien dat Bender een nieuw vriendje heeft

Een nieuwe week in Utopia is begonnen dus dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week.  De top drie is vrijwel ongewijzigd. Jeroen is overigens wel flink gestegen. Het minst populair deze week is de tweeling. Onderaan dit bericht kun je de gehele uitslag nog eens terugkijken. Verder laat oud bewoner Ruud regelmatig van zich horen. Ook vertelt hij vaak over Bender, hij houdt iedereen een beetje op de hoogte van hoe het met het diertje gaat. Dat Bender het in de buitenwereld het naar zijn zin heeft mag wel duidelijk zijn. Zo heeft hij dit keer een filmpje geplaatst waarin duidelijk wordt dat hij een nieuw dieren maatje heeft.

De uitslag van deze week:
1. Jacco 18,95%
2. Bas 17.41%
3. Jessie 16.22%
4. Karin 9.65%
5. Jeroen 7.72%
6. Beau 6.93%
7. Kevin 6.42%
8. Boyd 5.48%
9. René 3.84%
10. Cemal 2.82%
11. Romy 1.86%
12. Billy 1.31%
13. Demi 0.80%
14. Fay 0.57%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
    • ikkem at 19:32

      Ruud en Billy zijn dezelfde, hoop ik hij niet meer terug komt. Billy weg ook, jessie en boyd mogen mee. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *