Billy geeft de boekhouding de schuld van een slechte verstandhouding met Jessie

Billy geeft de boekhouding de schuld van een slechte verstandhouding met Jessie

Bas en Beau hebben elkaar weer gevonden. De twee zijn gezellig in bad geweest. Wat er besproken is is overigens niet heel veel bijzonders. Zo liet Beau haar tatoeage zien en vertelde Bas over zijn avontuur van gisteren in de buitenwereld.  Wel lijkt het erop dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

Op naar het volgende nieuws uit Utopia. Billy doet de financiën niet meer maar besluit wel om dit nog even met Jessie te bespreken. Ze heeft namelijk het idee dat dankzij de boekhouding het nu niet meer zo lekker loopt tussen haar en Jessie. Als ik had geweten dat ik zo zou reageren had ik de financiën natuurlijk nooit op me genomen vertelt ze tegen Jessie. Maar Jessie is het er op zijn beurt niet zo mee eens. Volgens ligt het niet aan de financiën. Er is altijd wel iets voegt hij eraan toe. Billy antwoordt dat ze het toch anders ziet. En als Jessie probeert uit te leggen dat hij het gevoel krijgt dat zij zijn mening niet respecteert, wordt hij door Billy onderbroken. Ik denk dat het er gewoon op neerkomt dat ik meer gevoelens heb voor jou, dan jij voor mij voegt ze eraan toe. Jessie merkt op dat ze het het niet altijd met elkaar eens hoven te zijn. Waarna ze weer hun eigen ding gaat doen. Op de valreep wil Billy toch nog wat kwijt. Ik wil wel aanspraak maken op de boot als jij naar het penthouse gaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Johan at 08:41

  haha die Haakneus, van de week geeft ze nog aan dat als er iemand utopia verlaat dat het in de groep besloten word, of iemand die slaapplek overneemt.

  het kan niet zomaar zijn dat als er iemand gaat of wisselt dat iemand dit zonder overleg overneemt.

  nu ikke ikke haakneus. meteen ik eis de boot op als jij naar de vide gaat. een ander moet zich aanpassen want dat vind ze niet kunnen. kijk wat ze zelf nu weer doet!!!! hoe krom en ze ziet het zelf niet eens.

  wat een groot achterbaks en labiel mens.

 2. anneke at 22:37

  Waarom kan Jessie het weer niet doen.
  hij weet hoe het moet,is dit alleen om te pesten.
  Wat hij nu weer besteld heeft, heeft hij alleen geld in de kast en de rest mag niks hebben
  Een en al geld wat hij had, dit kan toch niet

 3. mar at 14:27

  Heb je biilly weer ze wil dit en ze wil dat mens rot toch lekker samen jesse die de boel loopt te bedonderen met geld en boyd naar huis want het draait daar alleen maar om macht geld ideale sameleving waar nou niet in utopia.

 4. Grumpy at 14:22

  Volgens mij heeft Jessie nooit iets gezien in Billy. Ze was alleen makkelijk en gewillig voor een zaadlozing.

 5. Ria at 14:14

  Bas is ook weer moe van gisteren zeker wat een luxe leven hebben ze daar toch.Beau is geen haar beter alleen maar sporten en nu uitzieken van een teen had ze ook thuis kunnen laten doen wat hebben ze weer fout gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *