Veronica van Hoogdalem komt mogelijk een evenement presenteren

Veronica van Hoogdalem komt mogelijk een evenement presenteren

Demi en Fay willen een lip sync battle organiseren. Makkelijk vertaald een soort van playback show. De twee willen er een evenement van maken en hebben ook al een presentatrice geregeld. Want terwijl ze achter de computer zitten komt er een leuk mailtje binnen. Enthousiast roept de tweeling Romy erbij. Vervolgens wordt de mail voorgelezen. Presentatrice Veronica van Hoogdalem heeft gehoord dat er plannen zijn voor een lip sync battle en dat zou ze wel graag willen presenteren. Romy, Demi en Fay reageren enthousiast en zijn er helemaal happy mee. Aanstaande woensdag komt de Veronica van Hoogdalem langs om te praten over het evenement. Voor het drietal kan de dag in ieder geval niet meer stuk. Dansend en zingend huppelen ze door de keuken en vertellen ze aan iedereen  het goede nieuws. Veronica hebben we overigens meer in Utopia gezien. Laten we hopen dat het evenement een succes gaat worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:39

  Wat een onnozelheid toch…
  Het wordt steeds erger, het niveau, gehalte aan inwoners steeds lager.
  Een doorsnee van de samenleving zal het nooit worden in Utopia als het zo door gaat.

  Ik probeer al niet meer te lezen en reageren ook hier….

 2. Ria at 14:23

  Kunnen die drie nou niets zelf bedenken en doen en geld verdienen.Weer iemend die ze het voor moeten komen doen.denken dat ze mooi zijn maar o zo dom!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *