Jessie gaat op de vide slapen

Jessie gaat op de vide slapen

Het loopt niet zo goed tussen Jessie en Billy. Zo hadden ze vannacht een ruzie en ze vertrok uiteindelijk van de boot richting de vide om daar verder te slapen. Op deze nieuwe dag gaat de onenigheid tussen de twee gewoon door. Zo heeft Billy min of meer de boot geclaimd.  En Jessie moet nu zelf maar uitzoeken waar hij gaat liggen. Terwijl hij richting de vide loopt mompelt hij in zichzelf dat hij even moet kijken waar hij nu gaat slapen. Daar komt hij René tegen die hij vervolgens om hulp vraagt. En vertelt hem dat er nog wel een plekje vrij is op de vide, maar is wel erg benieuwd waarom Jessie zomaar ineens wil komen logeren. Billy wil rust en ze vindt het hier te rumoerig legt Jessie vervolgens uit. René vindt het rot voor Jessie en vraagt of hij wel oké is met de hele situatie. Ja het gaat wel hoor antwoordt hij. Het komt allemaal goed voegt hij eraan toe. Welkom op de vide zegt René aan het einde van het gesprek. Nu maar hopen dat Jessie wel de rust zal vinden…  René is overigens druk bezig met het “verbouwen” van het kippenhok. Bas heeft na het aanhoren van de pitches besloten dat hij de ruimte mag gebruiken.Het zal een creatieve kroeg ruimte worden waar ook nog eens gegeten kan worden. En een escape room in Utopia wordt voorlopig uitgesteld, Bram is gemaild en in de mail leggen de bewoners uit dat er momenteel even geen financiële middelen zijn. Wellicht in de toekomst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Johan at 08:45

  claimert Billy, misselijk mens.

  andere erop aanspreken dat men niet zomaar kan claimen.

  pffff utopia is leuk maar die Billy begint me strot uit te hangen. overal is erbij .

  grrrrrrrrrr

 2. Grumpy at 17:07

  Ja hoor Jessie, je bent een goede fotograaf, de foto is goed gemaakt maar het fototoestel werkte effe niet mee. #zondebokzoeken

 3. Else at 16:44

  Jessie die zich laat wegsturen door Billy? dat klopt niet. Natuurlijk om nog voor de seks terecht te kunnen. Hij wil bij Boyd in het penthouse. Ze kunnen ook om beurten van de boot/(van Billy) gebruik maken…Daar is Billy niet vies van…een ho…..boot.

 4. Grumpy at 15:17

  De boot is van Jessie. Dat hij zich zomaar laat wegsturen door Billy vind ik vreemd. Hier zit meer achter. Maar wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *