Mike, Adriaan en Brenda missen de inzet van de groep

Mike, Adriaan en Brenda missen de inzet van de groep

Mike, Adriaan en Brenda staan op het Utopia 2 terrein als Mike over de inzet van de groep begint. Irriteren jullie je er niet aan dan vraagt hij aan de rest. Natuurlijk wel reageert Brenda. Ze legt verder uit dat ze er alleen voor kan zorgen dat de iglo goed loopt en zij in ieder geval wel haar zaken op orde heeft. Misschien dat de mensen die nu niets doen het pas beseffen wanneer de silo straks klaar is voegt ze eraan toe. Mike knikt en zegt dat het nog nooit is voorgekomen dat de groep daadwerkelijk met z’n allen ergens voor gaat. Ik vind het gewoon jammer benadrukt hij. Brenda knikt maar zegt dat ze er niet in moeten blijven hangen. We proberen elkaar er altijd uit te trekken voegt Adriaan eraan toe. Mike zucht. We willen van alles, maar waar is de inzet? eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *