Adriaan vindt het maar niks dat een paar mede bewoners met botox willen experimenteren

Adriaan vindt het maar niks dat een paar mede bewoners met botox willen experimenteren

Komende woensdag willen een aantal vrouwelijke bewoners met botox experimenteren maar niet alle bewoners zijn hier even enthousiast over. Wat vind jij ervan Adriaan? vraagt Mike. We stoppen allemaal rotzooi in ons lichaam antwoordt hij. Adriaan legt daarna verder uit dat ze beter bij de basis kunnen beginnen en gezonder moeten eten. Wat voor voorbeeld zijn we voor de buitenwereld? Lotus schudt haar hoofd. We moeten mensen vrijlaten in hun keuzes zegt ze. En laat weten dat de bewoners respect moeten hebben voor andermans idealen. Alsnog zeg ik wat ik ervan vind gaat Adriaan stellig verder. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat de vrouwen vrijwillig in zich willen laten spuiten. Wat vind jij van Adriaan zijn mening?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:55

    Geef Adriaan helemaal gelijk, Botox kost ook nog eens veel geld wat de vrouwen helemaal niet hebben. Door Botox wordt je gezicht vervormd en is ook nog eens onnatuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *