Shelley en Gerrit willen graag een nieuw bed wanneer ze gaan samenwonen, Lotus is er fel op tegen

Shelley en Gerrit willen graag een nieuw bed wanneer ze gaan samenwonen, Lotus is er fel op tegen

Lotus en Franny zijn bezig op de werkplaats wanneer hun oog valt op Erik. Dat hoef je niet uit elkaar te schroeven hoor zegt Lotus. Niet? antwoordt Erik. En legt daarna uit dat Gerrit en Shelley graag een tweepersoonsbed willen maar hij zich al afvroeg of het wel was overlegd. Lotus schudt haar hoofd. We gaan niet meteen het huisje verbouwen hoor benadrukt ze. Wanneer even later ook Shelley langs komt lopen, spreekt Lotus haar aan. Even voor de goede orde, we gaan niets uit elkaar schroeven hoor. Shelley laat op haar beurt weten dat ze graag een tweepersoonsbed willen gaan maken. Lotus zegt dat ze het erg raar vindt, aangezien ze het bed van Franny een paar dagen geleden nog in elkaar hebben gezet. Anders blaas ik het af. Shelley vertelt dat ze ervoor zal zorgen dat het bed na een week weer uit elkaar zal worden gehaald. Nee, ik vind het gewoon vreemd zegt Lotus. Belachelijk eindigt ze.

Uiteindelijk heeft Shelley aan Gerrit vertelt dat Lotus niet wil dat er een tweepersoonsbed in haar huisje komt. Gerrit besluit daarom om Lotus aan te spreken. Lotus lijkt echter geen zin te hebben in een discussie. Ik accepteer het gewoon niet benadrukt Lotus. Volgens haar is het niet met haar besproken en ze heeft Erik al met gereedschap gezien om het tweepersoonsbed te maken. Lotus legt verder uit dat ze net het bed van Franny in elkaar heeft gezet. Ze voelt zich niet thuis daar in het huisje en dan gaan jullie alles uit elkaar schroeven? vraagt ze. En voegt eraan toe dat ze best een week uit het huisje wil om Shelley en Gerrit daar te laten slapen maar ze wil niet alles verbouwen om er ook nog een tweepersoonsbed voor een week neer te zetten. Dat gaan we gewoon niet doen vervolgt ze. Dat is echt een beetje van de zotte. Als je een zo nodig een tweepersoonsbed wil, dan zoek je maar een ander plekje. Wat zullen Gerrit en Shelley beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *