Merel wil niet dat Timothy bij haar komt slapen maar hij accepteert dat niet

Merel wil niet dat Timothy bij haar komt slapen maar hij accepteert dat niet

Merel zit in haar huisje en Timothy loopt binnen. Goedemiddag zegt hij vrolijk. En legt vervolgens uit dat de drie musketiers momenteel bezig zijn met een grote verhuizing en hij voegt eraan toe dat Lotus en Franny nu een week in de Mongoolse tent gaan logeren. Voor mij is dat echter net iets te druk, dus het leek me leuk om jou deze dagen gezelschap te houden gaat Timothy verder. Merel schudt haar hoofd. Er komt hier geen vent in benadrukt ze. En legt uit dat één van de dames welkom is maar dat haar vriend het niet fijn vindt als er een mannelijke bewoner komt logeren. Jammer antwoordt Timothy. En laat weten dat hij het toch wil en dat hij gewoon met zijn matras in het huisje kan komen liggen. Tot vanavond eindigt hij het gesprek. Dit valt Merel in het verkeerde keelgat. Je kunt de afspraak die ik thuis heb gemaakt ook gewoon respecteren zegt ze. Ik wil het niet benadrukt ze. Wat later loopt Timothy Franny tegen het lijf. Ik ga het gewoon doen zegt hij met een brede glimlach. Zo’n baas, jongen zegt Joaquin. De mannen besluiten direct om het matras te verplaatsen. Veel plezier zegt Franny.

Uiteindelijk komt het nieuws dat Timothy zijn matras in het Limburgse huisje heeft gelegd ook bij Merel aan. Erik, kan ik jou heel even lenen begint Merel het gesprek met hem. En vertelt dat ze een leuke opdracht voor hem heeft. Timothy respecteert niet dat ik niet wil dat hij bij mij komt slapen, dus ik wil graag een wand in het huisje. Erik knikt en zegt dat hij best een scherm tussen de bedden kan zetten. Prima antwoordt Merel. Dan maken we er gewoon twee kamers van. Opgelost voegt ze eraan toe. Wat zal Timothy van deze actie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *