Joaquin wil dat Gerrit meer initiatief toont en zich meer inzet voor de bokswedstrijd

Joaquin wil dat Gerrit meer initiatief toont en zich meer inzet voor de bokswedstrijd

Volgende maand gaan Gerrit en Adriaan de strijd met elkaar aan. Er staat een bokswedstrijd op het programma en daar moet voor getraind worden. Joaquin is ervan overtuigd dat Gerrit Adriaan gaat verslaan maar er moet volgens hem nog wel wat gebeuren. We moeten er iets harder aan gaan trekken legt hij zijn mede bewoner uit. Joaquin merkt daarna op dat Adriaan iedere dag traint. Conditie is echt een f*cking pré benadrukt hij tegenover Gerrit. Het begint echt bij jezelf. Je moet echt zelf het initiatief nemen benadrukt hij. Daar is Gerrit het helemaal mee eens. De twee geven elkaar een high five en ze besluiten er vanaf morgen keihard tegenaan te gaan. Denk jij dat Gerrit Adriaan daadwerkelijk gaat verslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *