Adriaan lijkt aan Shelley te twijfelen

Adriaan lijkt aan Shelley te twijfelen

Adriaan heeft zin in morgen, maar hij kan Shelley niet vertellen waarom. Je gaat tegenwoordig met de tegenpartij zegt hij. Ik kan jou niet in vertrouwen nemen voegt hij eraan toe. Volgens Shelley is ze nog steeds Team Adriaan maar volgens hem kan dit niet. Jullie hebben nou weer iets en daar wil ik niet tussenin zitten legt Adriaan verder uit. Ik wil niet dat je vanwege mij ruzie krijgt. Hij wordt sowieso jaloers. Toch houdt Shelley vol dat ze nog steeds Team Adriaan is. Je maakt het jezelf ook niet makkelijk reageert Adriaan lachend. Shelley laat weten dat ze met Gerrit in gesprek zal gaan. Hoe zal dit uitpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *